Welkom op de website van Movimento vzw !

1 januari 2008
Welkom op de website van Movimento vzw !


Movimento vzw staat voor bewegen, waarbij het accent ligt op turnen als groepsgebeuren, met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van elk individu.

Verspreid over 8 locaties in Mortsel en Hove – waaronder turnhal De Sterre – bieden wij recreatieve gymnastiek aan. Zowel kinderen, jongeren, als volwassenen voelen zich thuis in onze vereniging.

Door een gedifferentieerde, kwaliteitsvolle aanpak geven wij, als waarden, wederzijds respect en het gevoel van samenhorigheid mee.
In elke groep trachten wij optimaal de verschillende turnvaardigheden bij te brengen, waarbij de elementen ontspanning en plezier ook niet uit het oog worden verloren.

Movimento is partnervereniging van Gymplus vzw, dat wedstrijdgymnastiek aanbiedt in de disciplines Artistieke Gymnastiek Dames, Artistieke Gymnastiek Heren, Tumbling en Demo.

Om een meerwaarde te geven aan onze club, trachten we aandacht te besteden aan groepsgebonden nevenactiviteiten (bv. kamp, Gymgala, daguitstap)
Om deze opdracht op een kwaliteitsvolle wijze uit te voeren, kunnen wij een beroep doen op een team van professioneel opgeleide lesgevers en medewerkers.

Movimento vzw is ook houder van het IKGym-kwaliteitslabel en ondertekende de Panathlon-verklaring.

Wenst u uw zoon/dochter of uzelf in te schrijven voor onze turnlessen.
U kan terecht bij onze medewerkers via onze Contact-pagina of het algemeen nummer: 0476/95.27.98

Veel surfplezier !
Het bestuur