TURNSEIZOEN 2018 – 2019

20 juni 2018

Bij het einde van het turnseizoen luiden wij graag het begin van het nieuwe seizoen al in!! Kwestie van te kunnen blijven uitkijken naar alle koprollen, radslagen, flikflakken en salto’s! We starten terug op maandag 3 september 2018. Het inschrijvingsproces is gewijzigd: leden kunnen zich vanaf 15 juni inschrijven en kregen hier een login voor. Nieuwe leden kunnen zich vanaf 15 juli inschrijven. Voor alle vragen over de inschrijvingsmodule: ledenadministratie@movimento.be

Movimento blaast dit jaar 20 kaarsjes uit! Dat gaan we niet ongezien laten passeren. Het nieuwe seizoen brengt een turnfeest met zich mee, 23 en 24 februari 2019 mogen alvast in fluo in de agenda aangeduid worden. Wij verwachten een massale opkomst want het belooft een zeerrrr feestelijke editie te worden. De voorbereidingen lopen al, we willen er iets onvergetelijks van maken voor al onze leden, ouders, buren, familie, sympathisanten,…